ZakelijkSlide 2Slide 3Slide 4Slide 9

Uw zakelijke projectpartner

 

Uw project in uitvoering,
aanleg, reconstructie en onderhoud

 

Het totaalplaatje
Uw plannen zijn groots! Het bedenken was een ware uitdaging. Nu moeten die plannen nog gerealiseerd worden. U bent op zoek naar het bedrijf dat de realisatie van het totale project aankan. Dan bent u bij Strada BV op de juiste weg, want Strada BV beheerst alle activiteiten om uw project uit te voeren. Van begin tot einde, of het nu gaat om de aanleg van een plein, de bestrating rondom uw bedrijf of de verharding daarvan, maar ook om grondwerken, rioleringen of reconstructie- en onderhoudswerkzaamheden, u kunt het allemaal overlaten aan Strada BV.

Deelopdrachten
Niet alleen voor het totale plaatje, maar ook op het gebied van deelopdrachten is Strada BV het juiste adres. De vele opdrachten die Strada BV reeds had van de overheid, van aannemers, woningcorporaties en bouwbedrijven zijn het bewijs voor de daadkracht van het bedrijf, ook als het gaat om een deel van het totale plaatje. Door de specialistische kennis die wij in huis hebben, kunt u rekenen op een snelle en goede uitvoering.

 

Vele soorten verharding
jarenlange ervaring

 

Zoals niemand het in zijn hoofd zal halen om een snelweg met siersteen te beleggen, zo zal ook geen enkel weldenkend mens verwachten dat een pittoresk dorpsplein met asfalt verhard wordt. De ene verharding is de andere niet! Er ligt een wereld van verschil tussen asfalt en sierbestrating en Strada BV heeft alle expertise in huis om de juiste verhardingen in uw project te verwerken en dat, minstens zo belangrijk, met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

 

Op of onder de weg
meer wegwerkzaamheden

 

Diverse soorten grondwerken
De werkzaamheden van Strada bv blijven niet bij bestratingen alleen. Op het gebied van grondwerkzaamheden varieert het aanbod van Strada bv enorm. Denk hierbij vooral aan het ontgraven van cunetten of het aanvullen en afwerken van bermen en groenstroken. Uiteraard

 

proj_0